Přeskočit na obsah

Trendy v e-commerce v roce 2024

Magdaléna Hulová

Affiliate Account Director, CJ | VIVnetworks.com

Jako Affiliate Account Director pracuje ve společnosti VIVnetworks.com více jak 8 let. Díky své dlouholeté úspěšné spolupráci s velkými e-shopy řídí a edukuje tým 45 + affiliate manažerů v celé Evropě. Je součástí mezinárodního týmu affiliate specialistů cj.com, který pomáhá e-shopům v affiliate marketingu s mezinárodní expanzí.

Clickless tracking, napojení aplikací e-shopů v affiliate, konec cookies třetích stran

David Hejtmánek

CTO, CJ | VIVnetworks.com

David Hejtmánek, CTO, vám představí budoucnost affiliate marketingu v kontextu nejnovějších technologických změn. Zaměří se na klíčové téma Clickless tracking a napojení aplikací e-shopů do affiliate programů, což přináší revoluční možnosti pro všechny partnery. Zároveň rozebere důsledky konce cookies třetích stran a jak se na tuto změnu připravit. David čerpá z bohatých zkušeností získaných během svého působení jako technologický lídr a expert na inovativní řešení v oblasti e-commerce.

Jak spolehlivě najít zdroj objednávek z affiliate v GA4

Jan Tichý

společnost Taste

Jan Tichý vám ukáže, jak efektivně využívat Google Analytics 4 pro řízení a vyhodnocování online marketingu, s důrazem na affiliate kanály. GA4 je sice výkonný nástroj, ale bez správného pochopení jeho funkcí může vést k nesprávným a zavádějícím závěrům, zejména v oblasti affiliate marketingu. Jan vás provede praktickými ukázkami toho, na které reporty se nedívat a kde naopak hledat klíčové informace o zdrojích vašich objednávek a výkonnosti affiliate programu. Získáte tak jasný a smysluplný přehled o tom, jak váš affiliate skutečně funguje.

Coffee break

Schůzky mezi inzerenty a partnery

Občerstvení během schůzek bude zajištěno

Zahradní after party s grilováním a networking

za pomoci affiliate manažerů

Po skončení schůzek se můžete těšit na příjemnou a neformální atmosféru při grilování, které bude doprovázeno skvělou příležitostí k networkingu. Tento neformální večer vám umožní navázat nové kontakty, prohloubit stávající vztahy a vyměnit si zkušenosti s ostatními účastníky v uvolněné a přátelské atmosféře.